Rubus Idaeus ‘Autumn Bliss’ (Blissy) – Folytontermő Málna

1.800 Ft

Folytontermő, így június közepétől október végéig folyamatosan megajándékoztatja Önt nagy, tompa kúp alakú, közép kemény, igazán málna ízű gyümölcseivel. Nyár végi, őszi termése bőségesebb, kiváló minőségű, feldolgozásra, fagyasztásra is alkalmas. Napos vagy félárnyékos fekvésbe telepítsük. Igénytelen növény, bármilyen talajon megél, viszont ahogy minden növény, a málna is meghálálja a törődést. A megfelelő termésmennyiség- és minőség érdekében sok tápanyagot és vizet biztosítsunk számára. A bőséges öntözés főként a nyári időszakban fontos sekélyes gyökérzete miatt. Használjunk szerves trágyát, lombtrágyát a megfelelő tápanyagszint eléréséhez. Betegségeknek jól ellenáll. Nem támadja meg a zöld szamóca-levéltetű, és a vírusoknak is jól ellenáll. 2 l-es konténerben.

17 készleten

Kategória:

Leírás

Rubus Idaeus ‘Autumn Bliss’ (Blissy)

Folytontermő, így június közepétől október végéig folyamatosan megajándékoztatja Önt nagy, tompa kúp alakú, közép kemény, igazán málna ízű gyümölcseivel. Nyár végi, őszi termése bőségesebb, kiváló minőségű, feldolgozásra, fagyasztásra is alkalmas.

Napos vagy félárnyékos fekvésbe telepítsük. Igénytelen növény, bármilyen talajon megél, viszont ahogy minden növény, a málna is meghálálja a törődést. A megfelelő termésmennyiség- és minőség érdekében sok tápanyagot és vizet biztosítsunk számára. A bőséges öntözés főként a nyári időszakban fontos sekélyes gyökérzete miatt. Használjunk szerves trágyát, lombtrágyát a megfelelő tápanyagszint eléréséhez.

Betegségeknek jól ellenáll. Nem támadja meg a zöld szamóca-levéltetű, és a vírusoknak is jól ellenáll.

2 l-es konténerben.

További információk

Tömeg 2 kg