Champion WG Gombaölő szer (20g)

700 Ft

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Gyümölcs- és zöldségkultúrákban baktériumos és gombabetegségek ellen. Előrejelzésre alapozva a kezeléseket a betegségek megjelenésekor kell elkezdeni. A fertőzés erősségétől és az időjárástól függően 10-14 naponként szükséges megismételni. Adagolás: 20g/10l víz. Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét! A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá! Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést! Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel! Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt! Forgalmazási kategória: III.

13 készleten

Kategória:

Leírás

Champion WG Gombaölő szer

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Gyümölcs- és zöldségkultúrákban baktériumos és gombabetegségek ellen.

Előrejelzésre alapozva a kezeléseket a betegségek megjelenésekor kell elkezdeni. A fertőzés erősségétől és az időjárástól függően 10-14 naponként szükséges megismételni.

Adagolás: 20g/10l víz.

Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét!

A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá!

Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést!

Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel!

Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt!

Forgalmazási kategória: III.

További információk

Tömeg 0.1 kg