Mister Gombaölő szer (10ml)

1.300 Ft

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Felszívódó szer. Hatóanyag: azoxistrobin. Kultúra: gyümölcs, zöldség, szántóföldi. Károsító: Alternária, Aszkohitás foltosság, Burgonyavész, Cerkospórás levélfoltosság, Fehérpenész, Fehérsömör, Fómás betegség, Levél- és kalászbetegségek, Lisztharmat, Paradicsomvész, Peronoszpóra, Rozsdabetegségek, Szeptóriás betegségek, Sztemfílium, Szürkepenész. Dózis: 10 ml/ 10 l víz. A Mister azonos a 6300/155-1/2022, NÉBIH számon engedélyezett Amistar gombaölő szerrel. Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét! A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá! Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést! Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel! Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt! Forgalmazási kategória: III.

 

 

14 készleten

Kategória:

Leírás

Mister Gombaölő szer

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Felszívódó szer.

Hatóanyag: azoxistrobin.

Kultúra: gyümölcs, zöldség, szántóföldi.

Károsító: Alternária, Aszkohitás foltosság, Burgonyavész, Cerkospórás levélfoltosság, Fehérpenész, Fehérsömör, Fómás betegség, Levél- és kalászbetegségek, Lisztharmat, Paradicsomvész, Peronoszpóra, Rozsdabetegségek, Szeptóriás betegségek, Sztemfílium, Szürkepenész.

Dózis: 10 ml/ 10 l víz.

A Mister azonos a 6300/155-1/2022, NÉBIH számon engedélyezett Amistar gombaölő szerrel.

Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét!

A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá!

Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést!

Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel!

Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt!

Forgalmazási kategória: III.

 

További információk

Tömeg 0.1 kg