Polyram DF Gombaölő szer (20g)

800 Ft

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Alma, birs, borszőlő, burgonya, csemegeszőlő, dísznövények, körte, naspolya, paradicsom (hajtatott), paradicsom (szabadföldi), spárga kultúrákban, alternária, burgonyavész, gombásbetegségek kivéve lisztharmat, monília, paradicsomvész, peronoszpóra, rozsda, varasodás betegségek elleni gombaölő szer. Adagolás: 20g/10l. Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét!
A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá! Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést! Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel! Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt! Forgalmazási kategória: III.

15 készleten

Kategória:

Leírás

Polyram DF Gombaölő szer

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak személyesen vehető át. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Alma, birs, borszőlő, burgonya, csemegeszőlő, dísznövények, körte, naspolya, paradicsom (hajtatott), paradicsom (szabadföldi), spárga kultúrákban alternária, burgonyavész, gombásbetegségek kivéve lisztharmat, monília, paradicsomvész, peronoszpóra, rozsda, varasodás betegségek elleni gombaölő szer.

Adagolás: 20g/10l.

Növényvédő szer használata előtt minden esetben olvassa el a terméken található címkét!

A növényvédő szert használat után zárja el, hogy ahhoz gyermekek, háziállatok ne férhessenek hozzá!

Növényvédő szer használatakor használja a címkén vagy az engedélyokiratban feltüntetett védőfelszerelést!

Tartsa be az engedélyezett dózisokat, és csak az engedélyezett kultúrában használja fel!

Tartsa be az engedélyben feltüntetett Élelmezés-egészségügyi- és Munkaegészségügyi várakozási időt!

Forgalmazási kategória: III.

 

További információk

Tömeg 0.1 kg